Acupunctuur

Ik ben ziek en ik weet niet meer wat ik moet doen, ik heb van alles geprobeerd en niets heeft gewerkt. Nu zit ik te wachten tot dat ik niet meer ziek ben. Dit is natuurlijk niet fijn. Het lijkt ook gewoon dat ik mijn lichaam niet in balans heb en daardoor me nu ook heel rot voel. Mijn vriendin kwam de volgende dag naar me toe om me mee te nemen naar een Chinese vrouw. Het eerste wat ik zei was waarom we daar naar toe gingen en ik niet mee kon omdat ik zo ziek was. ze zei tegen mij dat ik gewoon mee moest gaan want het kon er voor zorgen dat ik beter werd. Ik vroeg wat ze bedoelde en ze antwoordde dat het acupunctuur Den Haag werd genoemd. Ze wist er zelf ook niet zo veel van.

Acupunctuur Den Haag

Acupunctuur uitvoeren

Dezelfde middag zijn we nog in de auto gestapt. Ze hielp mij omdat ik heel veel last had van mijn ziekte. Ik heb de ziekte reuma en dat is heel vervelend, omdat al mijn gewrichten heel veel pijn doen. Toen we in de auto zaten heb ik het nog even opgezocht en het klonk wel interessant. Toen we daar aankwamen kon ik direct mee lopen naar achteren. De vrouw van de acupunctuur liet mij zitten in een stoel waar ze me eerst alles ging uitleggen. Daarna begon ze met de acupunctuur. Toen ze er mee bezig was stopte ze naalden in mijn lichaam op de plekken waar volgens haar energiebanen lopen. Zelf vond ik dit heel apart en wist niet wat ik hier mee aan moest. Toen ze klaar was met acupunctuur haalde ze de naalden uit mijn lichaam. Ik was nog niet helemaal bij omdat ik zo geschrokken was van wat er net was gebeurd. Ze vertelde mij dat het was afgelopen en dat ik me waarschijnlijk morgen al een stukje beter voelde. Ik wist niet of ik dit moest geloven dus ik stond maar op en zei oké.

 

Terugblik

We zijn hierna naar huis gereden en mijn vriendin en ik hebben hier nog heel veel over gepraat onderweg naar huis. De volgende dag verbaasde het me dan ook heel erg dat ik veel minder pijn had aan mijn gewrichten. Ik kon me ogen niet geloven want ik dacht dat acupunctuur nooit zou helpen in mijn situatie. Ik dacht dat het maar een bijgeloof was. ik ga nu zeker vaker naar de Chinese vrouw om acupunctuur te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *