Toch maar dobbelspellen

Het was vrijdagavond en er kwamen vrienden bij ons op bezoek. We hadden het bier en de wijn koud staan en we hadden allemaal behoefte aan een gezellige avond. Er kwamen zo’n 6 vrienden en we waren in totaal dus met 8 man. De avond begon dan ook met erg veel bijpraten, echter nadat we wat drankjes op hadden, hadden veel van ons behoefte aan een spelletje. Ik ben toen gaan kijken in onze spelletjeskast, maar kwam helaas niet veel leuks tegen. Hetgeen dat ik wel tegenkwam waren dobbelspellen en kaarten. We begonnen met een aantal kaartspellen. Dit was leuk, maar ook niet echt bijzonder. Al snel raakte we erop uitgekeken en waren toe aan iets anders. Ik heb toen de dobbelspellen erbij gepakt en voordat we het doorhadden speelden we allemaal erg fanatiek mee aan één van de dobbelspellen.

Dobbelspellen

De dobbelspellen maakte de avond

Na de kaartspellen begonnen we dus met de dobbelspellen. Zoals ik hierboven al zei ging het er vrijwel direct al zeer fanatiek aan toe. De uren gingen voorbij en we bleven plezier hebben van de dobbelspellen. Toen het een uur of 3 was besloten we de avond af te ronden. We waren het er allemaal over eens dat het een super gezellige avond was en dat de dobbelspellen zeker voor herhaling vatbaar was. De volgende dag kwamen erg veel grappige foto’s tevoorschijn in de groepschat. Niet veel later besloten we dan ook om nog zo’n avond in te plannen. We waren het allemaal eens met het idee om weer dobbelspellen te gaan spelen. Het enige wat we nu nog nodig hadden was een locatie. Mijn vrouw en ik vonden het de vorige keer wel erg gezellig, maar hadden het dit keer liever bij iemand anders. Gelukkig stelde een goede vriend van ons al vrij snel voor om de avond bij hem te gaan houden. We waren het hier allemaal over eens en niet veel later zou er weer zo’n gezellige avond komen.

 

De dobbelspel avond

We hadden dus vrijwel direct naar voorgaande afspraak een nieuwe afspraak ingepland. Dit keer zouden de dobbelspellen plaatsvinden bij één goede vriend thuis. Het was vrijdagavond en we reden die kant op, stom genoeg kwamen we er halverwege de route achter dat we de dobbelspellen thuis waren vergeten. We zijn toen snel naar huis gereden en haalde de dobbelspellen op. Ongeveer een uur later waren we alsnog bij onze vriend thuis aangekomen. We begonnen dit keer vrijwel direct met de dobbelspellen en ook dit was een zeer geslaagde avond.

 

Voor leuke dobbelspellen kunt u ook kijken bij Jolie Spellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *