Drukkerij nodig

Het leiden van een bedrijf kan soms erg moeilijk zijn en hier ben ik in de loop van de tijd dan ook echt achter gekomen. Je moet rekening houden met enorm veel factoren. Zo is het van groot belang dat je je personeel tevreden houdt, maar moet je daarnaast ook zorgen voor een goed resultaat. Dit is dan ook iets dat in sommige tijden erg lastig kan zijn. Een aantal maanden liepen de sales erg terug en hier moest iets aan gedaan worden. We besloten dan ook om sponsor te worden van een aantal sportvereniging bij ons in de buurt. Dit om voor een vergroting van de naamsbekendheid te zorgen. We moesten zorgen voor de shirts van de spelers en zouden zelf contact moeten zoeken met een goede drukkerij Dordrecht. Naast dat de logo van de club op de shirts kwam te staan, lieten we ook onze naam op alle shirts bedrukken. Hetgeen dat we toen der tijd nodig hadden was een goede drukkerij.

 

Drukkerij Dordrecht

De zoektocht naar een betaalbare drukkerij

We hadden dus met meerdere sportverenigingen afgesproken dat wij zouden zorgen voor de tenues. De zoektocht naar een betaalbare drukkerij ging dan ook van start. Doordat we te maken hadden met meerdere verenigingen en enorm veel teams ging het ook om een best flink bedrag. We moesten dan ook in zee gaan met een drukkerij die een niet al te grote buik had. We zijn rond gaan zoeken in de omgeving, maar de prijs van deze drukkerijen waren te hoog. We gaven onze zoektocht natuurlijk niet op en zochten verder in een wat wijdere straal, met resultaat! We kwamen uit bij een drukkerij die de opdracht graag aan wou nemen voor de prijs die wij in gedachte hadden. We hebben hierna een aantal afspraken gehad met dit bedrijf en besloten dan ook om met deze drukkerij samen te gaan werken.

 

De uiteindelijke bedrukte kleding

Nadat we opdrachten hadden ingestuurd duurde het wel even voordat de shirts klaar waren. Na enige tijd vertelde de drukkerij ons dat hij de tenues klaar had liggen. We waren tussentijds wel een aantal keren langs geweest, maar waren erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Het resultaat was dan ook zeer goed en we konden hierna dan ook met trots de nieuwe tenues aan de sportteams laten zien, ook zij waren erg tevreden over het resultaat. De nieuwe tenues werden dan ook gelijk in gebruik genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *