Massage Etten Leur

Heb jij wel eens een massage gehad. Als je dit nog nooit hebt gehad dan is het tijd dat jij jezelf eens verwend met een massage Etten Leur. Je kunt natuurlijk als je iemand wilt verwennen ook de persoon een massage als cadeau doen. Het is erg belangrijk dat je beseft dat een massage niet goedkoop is. Het daarbij belangrijk dat je een goede masseur zoekt en dat je een hoogwaardige praktijk bezoekt. Omdat er veel verschillende massages zijn zullen deze hieronder verder worden toegelicht. Het kan namelijk zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Elke massage gaat anders te werk en veel massages hebben dan ook een ander doel. Lees het artikel dus zorgvuldig door en je zult snel een keuze kunnen maken in welke massage jij zelf wilt ondergaan of welke massage jij cadeau wilt geven.

 

Sportmassage

Sport jij veel of ken je iemand die gigantisch veel sport? Dan is een sportmassage misschien wel interessant! Het is bij een sportmassage belangrijk dat je beseft dat deze niet ontspannen is. De meeste sportmassages hebben het doel om myogelosen weg te werken. Dit worden ook wel spierknopen genoemd. Een spier moet erg hard werken en moet continu stoffen wegvoeren middels bloed. Zorg verloopt dit proces niet vlekkeloos en krijg je spierverhardingen. Deze spierverhardingen kunnen het herstel beïnvloeden en kunnen ook nog eens erg pijnlijk zijn. Dit kan resulteren in klachten en kan resulteren in verschillende blessures. Een sportmassage kan iemand hier dus bij helpen. De doorbloeding wordt gestimuleerd door verschillende technieken. Vaak zijn deze technieken niet aangenaam omdat de desbetreffende plek wordt aangepakt. Het is dan ook niet vreemd voor de sportmasseur om hier en daar wat traantjes te zien, soms is het even op de tanden bijten! Een sportmassage is voor jezelf super efficiënt omdat je beter presteert en voor de ander een super nuttig cadeau!

 

Ontspanningsmassage

De meeste andere massages zijn ontspanningsmassages welke er voor zorgen dat jij heerlijk kan ontspannen. Het zorgt ervoor dat je even kan wegdwalen van al jouw zorgen en stress. Dit is dan ook de reden waarom de massages vaak helpen bij stress verlichting. Het is niet direct de techniek en de fysiologische respons die helpt maar de mentale verlichting die op zijn beurt ook directe invloed heeft op het lichaam. Er zijn veel verschillende ontspanningsmassages. Je kunt hierbij denken aan een Thaise massage en een hot Stone massage. Super leuk cadeau of een heerlijke ervaring voor jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *