Meubelmaker

Een garderobekast maken? De meubelmaker draait er z’n hand niet voor om. Integendeel zelfs. Een meubelmaker is iemand die unieke meubels maakt en renoveert in opdracht van klanten. Daarnaast ontwerpt een meubelmaker vaak ook naar eigen inzicht bijzondere meubels.

Meubelmaker kan ook met metaal en kunststof uit de voeten

De moderne meubelmaker is in staat om verschillende soorten meubels te maken in tal van uiteenlopende soorten, stijlen en maten. Wil je iets bijzonders en houd je niet van de standaard meubels? Ga dan eens naar de meubelmaker, die behalve hout ook prima met metaal en kunststof uit de voeten kan. Als meubelmaker moet je echt iets kunnen. Je ontwerpt, tekent en maakt als meubelmaker zelf de meubels. Vaak beschikt de vakman over een uitgebreide werkplaats.

Meubels voor in je woning of voor op een schip

Meubelmakers doen ambachtelijk werk en ze moeten steeds uitermate nauwkeurig werk leveren. Vaak worden de meubels op maat gemaakt, iets dat soms echt millimeterwerk is. Door voor de meubelmaker te kiezen en voor maatwerk te gaan kun je steeds optimaal gebruik maken van de ruimtes die je tot je beschikking hebt. Een meubelmaker maakt uiteraard zijn meubels voor in huis, maar is ook in staat om voor uniek meubilair voor schepen te maken. Juist deze meubels vragen om creativiteit en moeten op de millimeter nauwkeurig gemaakt worden.

Wil je iets unieks in huis, doe dan een beroep op een meubelmaker

Wil je een unieke garderobekast in je huis of een heel bijzondere boekenkast, doe dan een beroep op de meubelmaker. Hij maakt een kast voor je die je nergens anders ziet en nergens anders te koop is. Goede meubelmaker zijn als wijn; hoe meer ervaring ze hebben, hoe beter ze worden. Behalve het maken van meubels is de gemiddelde meubelmaker ook prima in staat om oude meubels die waardevol voor je zijn te repareren. Een meubelmaker werkt altijd met werktekeningen, tekeningen die eerst met jou als klant besproken worden. De vakman gaat vervolgens voor je aan de slag met een unieke kast of een bijzondere tafel.

De vakman vertaalt jouw ideeën naar prachtige meubelstukken

Steeds meer mensen willen iets bijzonders en doen daarom een bezoek aan de meubelmaker. De vakman is in staat om jouw wensen te vertalen naar unieke meubelstukken, meubels waarvan vaak maar een enkel exemplaar is. En die staat te pronken bij jou in je woning. Iets om trots op te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *