Misschien is het je wel al opgevallen, het aanbod kleding in grote maten voor heren lijkt steeds uitgebreider te worden. Was je vroeger afhankelijk van slechts een beperkt aantal kledingstukken in grote maten voor heren, tegenwoordig kun je er ondanks een paar maatjes meer gewoon trendy en modieus bijlopen. Steeds meer bekende merken en bekende ketens bieden kleding in grote maten voor heren aan. Een prima ontwikkeling.

Het zit in de genen, de aanleg om zwaarder te zijn

Sommige mannen hebben het in de genen, de aanleg om te groeien. Weer anderen kunnen er niet zoveel aan doen en groeien vanwege gezondheidsredenen en weer anderen moeten de schuld bij zichzelf zoeken om de simpele reden dat ze gewoon teveel eten, ongezond eten vooral. Was dat vroeger het geval en je wilde nieuwe kleding, dan had je slechts beperkte keuze. Als winkels al grote maten voor heren hadden, dan was het vaak niet het meest modieuze wat er te koop aangeboden werd. Integendeel zelfs.

 

grote maten heren

 

Ook bekende merken en ketens bieden kleding in een maatje meer

Omdat het aantal mannen met een wat grotere maat blijft groeien, hebben ook bekende merken en grote winkelketens ingezien dat er iets gebeuren moest. Herkende je voorheen een man met een maatje meer behalve aan zijn overgewicht ook aan zijn gedateerde kleding, die tijd is voorbij. De man met wat extra kilo’s kan er tegenwoordig prima verzorgd en trendy bijlopen. En dat geldt zowel als hij sportief wil zijn maar ook voor zakelijke doeleinden. Er zijn tegenwoordig ook gewoon prima kostuums en smokings voor de wat dikkere man.

Ook de zwaardere man loopt er anno 2019 trendy bij

Wat geldt voor de grote maten voor heren, geldt overigens ook voor de vrouwen natuurlijk. Daardoor krijgt het aanbod van kleding in grote maten steeds meer ruimte in de winkels. En mag het ook, want zoals al gesteld is het lang niet alleen een kwestie van vet en ongezond eten waarom iemand aan de zware kant is. Dit kan ook veroorzaakt worden door zaken waarop je als man of vrouw geen enkele invloed hebt. Maar mogen die mensen dan wel netjes gekleed gaan? Ja toch!

Casual, sportief of zakelijk, kleding in grote maten voor heren is er tegenwoordig te kust en te keur en dat zie je meteen aan de zware mannen af. Want ook die lopen er net als iedereen prima verzorgd en trendy bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *