Fiets reparatie Etten-Leur

Vorig weekend ben ik samen met mijn vriendin een stuk gaan fietsen. We hadden echt een super gezellige dag en zijn naar meerdere plekken toe gefietst. Helaas verliep de terugweg wat minder leuk. Er kwam namelijk een auto met een rotgang op ons afgereden, hierdoor moesten mijn vriendin en ik allebei uitwijken. We belandden daardoor in de bosjes. Gelukkig hadden beiden alleen maar wat schaafwonden. Helaas gold dit niet voor onze fietsen. Beiden fietsen waren flink toegetakeld, deze moesten dan ook worden opgehaald. Nadat we van de schrik zijn bekomen, konden we kijken naar hoe erg de schade van de fietsen waren. Ze zagen er allebei erg kapot uit, maar ze konden zeker wel gerepareerd worden. Een fiets reparatie Etten-Leur was dus wat we nodig hadden. Aangezien het om twee fietsen ging, was het voor ons erg belangrijk dat de fiets reparatie Etten-Leur goed zou zijn.

Fiets reparatie Etten-Leur nodig

Nadat we hadden gezien dat onze fietsen nog wel te redden waren, zijn we direct gaan zoeken naar een fiets reparatie Etten-Leur. Om hier een goede keuze in te kunnen maken, zijn mijn vriendin en ik beiden online gaan zoeken naar een fiets reparatie Etten-Leur. Na lang gezocht te hebben kwamen we uiteindelijk uit bij een fiets reparatie Etten-Leur die erg veel goede recensies had. We besloten deze fietsenmaker dan ook te bellen en te vragen of hij op korte termijn tijd had om onze fietsen te maken. We hadden toen namelijk nog een aantal dagen vakantie te gaan en het leek ons beiden leuk om nog samen te kunnen gaan fietsen in de vakantie. De fietsenmaker vertelde ons dat hij de fietsen eerst moest zien, om hier antwoord op te kunnen geven. We zijn toen met de auto en aanhanger naar de fietsenmaker toe gereden en hebben gevraagd of hij er wat mee kon. Hij vertelde ons dat hij ze wel kon maken, maar dat dat vrij veel kon gaan kosten.

Resultaat fiets reparatie Etten-Leur

Nadat we hoorden dat het vrij prijzig zou zijn om de fietsen te maken, besloten we dit alsnog te doen. We hebben de fiets daar achter gelaten en waren erg benieuwd naar hoe lang het zou duren voordat de fietsen gerepareerd waren. Ongeveer twee dagen later belde de fietsenmaker ons op om te vertellen dat de fietsen gerepareerd waren. We zijn direct die kant op gereden en hebben de fietsen opgehaald. Voordat we moesten afrekenen waren we erg benieuwd naar de prijs. Dit bleek gelukkig gelukkig enorm mee te vallen.

 

 Fiets reparatie Etten-Leur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *