Als je te maken hebt met overbeharing waar je erg graag vanaf wilt, dan weet je dat scheren en epileren slechts een tijdelijke oplossing is. Kiezen voor permanent ontharen in Rotterdam is dan een veel betere optie. Permanent ontharen in Rotterdam heeft voor elke huid een veilige en zeer effectieve oplossing. Tijdens een gratis intakegesprek kunnen ook jouw mogelijkheden besproken worden.

Elke huid is anders en ook het soort beharing verschilt

Permanent ontharen in Rotterdam heeft voor elke vorm van ongewenste haargroei een oplossing, al is het wel altijd echt maatwerk. Elke huid is anders en ook de beharing verschilt. Heb je haren met minder pigment? Dan is elektrisch ontharen vaak de beste oplossing. In andere gevallen kiest men bij permanent ontharen in Groningen voor een laserbehandeling, een zeer snelle en effectieve manier van ontharen en geschikt voor elk huidtype. De behandeling is prima geschikt voor mensen met een donkere of getinte huid. Permanent ontharen in Rotterdam kan ook nog kiezen voor threading, dit is ontharen met een touwtje. Deze manier wordt vaak voor gezichtsbeharing als bijvoorbeeld de wenkbrauwen, bovenlip en de kin.

In elk haarzakje zit het begin van een haar

Iedereen heeft lichaamshaar. Vanaf het moment dat je geboren wordt is er een vast aantal haarzakjes aanwezig, die zich onderhuids bevinden. In elk haarzakje zit de begin van een haar, ook wel de haarwortel genoemd. Op een bepaald moment komt de haar boven de huid uit. Het haar groeit in drie fasen: anagene fase, catagene fase en de telogene fase.

 

Permanent ontharen Rotterdam

 

Een ingrijpende operatie is dus niet nodig

Bij de specialist in ontharen in Rotterdam zijn ze specialist op het gebied van huidproblemen, waaronder dus ook ongewenste beharing. In Rotterdam wordt ingezet op een medisch cosmetisch resultaat, zonder dat daarvoor ingrijpende operaties nodig zijn. De behandelwijzen zijn veilig en effectief. De mensen die werken binnen het vak dat permanent ontharen in Rotterdam heet, zijn medisch geschoold.

Gene enkel huidtype wordt uitgesloten, vraag een gratis consult aan

De risico’s zijn gering, en altijd staan veiligheid, deskundigheid en hygiëne voorop. Daarbij wordt op voorhand geen enkel type huid uitgesloten. Ook voor jou en jouw specifieke overbeharing is er dus een prima oplossing. De specialisten in Rotterdam helpen je bijzonder graag verder. Tijdens een gratis consult kan een van de specialisten je bijpraten over de mogelijkheden die er zijn. Geheid dat er een prima manier is die je van je overbeharing af kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *