Yoga RotterdamOp een avond zag ik op televisie voorbij komen over hoe ontspannend yoga is. Ik zat te denken en dacht bij mezelf, zal ik dit ook niet een keertje proberen. Ik heb namelijk veel stress door de weeks de kinderen moeten namelijk naar school en werk dat allemaal op je nek zit. Daarom lijkt mij een yoga les per week niet gek. Ik wist niet waar ik yoga kon volgen dus ging op onderzoek uit. Ik kwam bij een yoga studio in Rotterdam dat is gelukkig maar 10 kilometer hier verder op. Ik heb direct gebeld wanneer ik kon instromen in hun lessen. Ik kon op de donderdagavond terecht waar natuurlijk ook mijn leeftijdgenoten bij zaten.

Yoga Rotterdam

Toen het donderdag avond was heb ik na het eten de kinderen lekker op bed gelegd en mijn man een kus gegeven. Ik ben de auto in gestapt en ben naar de yoga studio gereden. Toen ik daar aankwam was het direct al ontspannend de geur daar was heel fijn en heel ontspannend. Ze vroegen aan mij of ik een matje wou pakken voor mezelf. Ik heb toen een matje gepakt en ik moest de vrouw van de yoga volgen. We zijn niet alleen met de yogales binnen geweest maar ook buiten op het dakterras, een heel mooi uitzicht op heel Rotterdam. We moesten onze wens opschrijven en daarna de wens in het vuur gooien. Dat is een bijgeloof in de yoga ze zeggen dat je wens dan ook echt uit komt. Toen de les was afgelopen heb ik nog even gekletst met de vrouwen die al langer yoga volgen hier in Rotterdam. Er kwamen hele mooie verhalen uit en ze zeiden ook echt dat ze zich direct ontspannen voelen wanneer ze de yoga studio verlaten.

Ontspannende yoga

de volgende dag voelde ik me een stuk beter en wist ik zeker dat ik hier nu elke week naar toe zou gaan. Je bent ook lekker met vrouwen aan het ontspannen en leert iedereen zijn verhalen kennen. Mij gevoel zegt ook zelf dat ik hier gewoon naar toe moet gaan om mijn moment te pakken en even lekker te ontspannen met yoga Rotterdam. Mijn man vind zelf ook dat ik hele ontspannen ben en niet vol spanning ergens op reageer. Ik vond dit heel fijn om te horen want toen wist ik ook dat de yoga echt had geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *